Sou aquí: Inici Actualitat Afectacions a la mobilitat del 24 al 29 de març de 2019

Afectacions a la mobilitat del 24 al 29 de març de 2019

Consulteu les afectacions per moure's en vehicle privat i en bus urbà

Mar 22, 2019

 

DIUMENGE 24 DE MARÇ

 

Aquest diumenge, 24 de març es fan les obres de refermat dels carrers Jaume I El Conqueridor i Pare Coll. Es preveu que s’acabin el mateix diumenge, per tal d’evitar majors afectacions al trànsit a aquest entorn, doncs que hi ha nombrosos equipaments.

 

El c. Jaume I El Conqueridor quedarà tallat durant tot el dia entre el carrer de la Misericòrdia i el carrer Pare Coll (excepte el  tram entre c. Pare Coll i el c. de Manlleu, que a la tarda s’obrirà, permetent als veïns d’aquest tram, sortir pel c. de Manlleu). El carrer del Pare Coll estarà tallat entre el c. del Pla de Balenyà i la Ronda de Francesc Camprodon.

 

Els veïns del Passatge de l’Horta de Sant Josep, podran entrar i sortir dels guals pel carrer de Manlleu, i els dels carrers Lluís Vives i Baró de Savassona, podran sortir dels guals, circulant en sentit c. del Puigsacalm.

 

Refermats Jaume I

 

DILLUNS 25 DE MARÇ

 

El dilluns 25 de març, es refermarà el carrer Puig dels Jueus, quedant tallat a la circulació, de manera que no es permetrà l’entrada i la sortida dels vehicles als guals que hi ha ubicats en aquest carrer.

 

Per tal d’accedir a l’Hospital Universitari de Vic, així com als habitatges dels carrers propers, s’habilitaran recorreguts alternatius i senyalització provisional.

 

Així doncs, per accedir a l’Hospital Universitari de Vic i els diferents centres sociosanitaris propers, habitatges i activitats comercials situades als carrers Ramon Sala i Saçala (entre c. Puig dels Jueus i Josep Mª Selva), c. Josep Maria Selva, c. Francesc Pla el Vigatà i el c. Santiago Russinyol,  el recorregut alternatiu habilitat serà a través de l’Avinguda de Sant Bernat Calbó, c. de Sant Miquel Xic, c. de Julià Fàbregas, i carrers de Josep Maria Selva i Francesc Pla el Vigatà (aquest dos últims carrers se’ls invertirà el sentit de circulació).

 

Pel que fa al bus urbà, i per tal de mantenir la parada de l’Hospital Universitari de Vic en servei, el bus realitzarà el recorregut alternatiu establert pels vehicles, el que comportarà la reubicació de la parada de bus  de la línia L3 de l’Av. de Sant Bernat Calbó “Guillem de Mont-rodon”, en el sentit Hospital.

 

Durant les obres, aquesta parada es reubicarà al carrer de Sant Miquel Xic.

 

Refermats Puig Jueus

 

 

DIMARTS 26 DE MARÇ

 

El dimarts dia 26 de març es refermarà el carrer de Santiago Rusiñol, de manera que els vehicles estacionats al carrer de Francesc Pla el Vigatà (entre el c. Santiago Rusiñol i el c. Puig dels Jueus), podran circular en ambdós sentits de la marxa.

 

Pel que fa el bus, la parada de “Santiago Rusiñol”, de la línia 3, quedarà anul·lada durant tot el dia. La parada més propera és la de “Hospital General.

 

DIMECRES 27 DE MARÇ

 

Tot i que el dimarts s’inicien les feines de refermat dels carrer Baró de Savassona, de la Gleva i del Puigsacalm, no serà fins el dimecres 27 de març, aquests carrers quedaran tancats a la circulació de vehicles. Així doncs, els veïns d’aquests carrers hauran de preveure que mentre durin les obres no podran entrar i sortir amb vehicle dels seus habitatge i/o guals.

 

Per a permetre la mobilitat dels veïns, els carrers de Lluís Vives i Mare de Déu de la Gleva (entre Lluís Vives i Baró de Sabassona), s’habilitaran en dos sentits de circulació, eliminant els aparcaments en calçada.

 

Refermats Baro Savassona

 

DIJOUS 28 DE MARÇ

 

Les obres del carrer Martí Genís i Aguilar estan previstes pel dijous 28 de març. No es preveu el tall del carrer, de manera que s’habilitaran carrils de circulació.

 

Els veïns podran entrar i sortir dels guals, sempre que no s’estigui treballant davant dels mateixos.

 

DIVENDRES 29 DE MARÇ

 

El divendres 29 de març es treballarà a la rotonda del carrer Sant Segimon. No es preveu el tall de circulació en aquest punt, doncs s’habilitaran carrils de circulació per a tots els sentits.

 

 

Agraïm la seva col·laboració i demanem que disculpin les molèsties que es puguin ocasionar.

 

 • Compartir:
 • Facebook
 • Twitter
 • del.icio.us
 • Meneame
 • Digg
Accions del document

 • IMPULSVIC
 • SERMUVIC
Ajuntament de Vic
C. Ciutat 1, 08500 Vic
Tel. 93 886 21 00
Fax. 93 886 29 21
atenciociutadana@vic.cat

Horaris d'Atenció Ciutadana
 • CREACCIÓ
 • VIALNET
 • RASESVIC
 • VICVERD
 • MINSVIC

Carregant...